VVS Beboelse

Vi udfører autoriseret VVS-installation i alle typer for beboelse. Vi er uddannet indenfor sanitetsteknik, varmeteknik, gasteknik, indeklimateknik samt automatik og styring.

Vi er i stand til at vurdere forskellige installationsformer og vælger relevante og tidsvarende løsninger samtidig med at vi holder os løbende ajour med den nyeste vvs-tekniske viden.

Vi indgår i faglige og tværfaglige samarbejder med relevante partnere om installation og drift af gas- og vvs-tekniske anlæg og installationer, så du kan tilbydes en helhedsløsning til dit projekt.

Vi er oprettet som håndværkervirksomhed på forsikringsselskabernes fælles indkøbscentral Scalepoint, hvorfor du ved skader, som dækkes af indboforsikringen, let kan anvende os som håndværker på opgaven.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du brug for VVS-arbejde i forbindelse med reparation/lækage, nybyggeri, renovering eller har du en forsikringsskade, står vi klar til at hjælpe dig.

Ring eller skriv og vi vender hurtigt tilbage med svar på, hvornår vi kan komme og bese/løse opgaven. Vi udarbejder og fremsender også gerne et tilbud/overslag på opgaven.

Jens Hosbond

Klar til at høre mere?

Kontakt Jens Hosbond

Telefon 98 37 83 44

Mail: jens@sumas.dk