Simplicity Zero Turn Græsklipper

Simplicity Zero Turn er den bedste plæneklipper for dig, når du ønsker en perfekt græsklipning i høj hastighed og hvor klippehøjden med garanti forbliver ens. Med den fantastiske patenterede IS affjedring på alle 4 hjul, kører Simplicity Zero Turn jævnt og roligt, uanset om græsplænen er ujævn. Du vil derfor ikke opleve stød og gener, men optimal komfort i et sæde med armlæn og skrå fodstøtte.

Den stærke pålidelige Briggs & Stratton motor trækker dig op af skråninger og leverer en klippehastighed på op til 13 km/t. Det uafhængige ophæng giver bedre trækkraft, da hjulene altid følger plænen.

Simplicity Zero Turn er både let og sjov at køre. Den betjenes via håndtagene foran dig, skub frem og du kører fremad, træk tilbage og du bakker. Den hydrostatiske transmission sørger for flydende gearskifte – du bemærker det slet ikke. Maskinen kan desuden vende på meget lidt plads – deraf navnet Zero Turn.

Den mindste model ZT 110 er uden IS affjedring, men her får du en dejlig maskine med stor kapacitet til en rigtig god pris. Modellerne ZT 250 IS, ZT 275 IS og ZT 350 IS har alle fuld affjedring, som giver en fremragende komfort og lang levetid for maskinen, da den udsættes for færre stød og vibrationer og derved slides mindre.

ZT 275 IS tilbyder bagudkast, hvor de andre modeller har sideudkast. Alle græsmaskinerne kan påsættes Mulchkit, som giver dig bioclip princippet. Nogle kalder det også for multiclip. Du kan derfor bioklippe med Simplicity Zero Turn og tilføre græsplænen naturlig gødning. Herved sparer du både tid og penge, når du ønsker at få en flot grøn og frodig græsplæne.

Simplicity Regent Havetraktor

Simplicity Regent havetraktor er perfekt til dig, som ønsker en pålidelig og stærk havetraktor med en venderadius på kun 36 cm. Briggs & Stratton motoren med tryksmøring klarer let bakker og skråninger og giver dig en klippehastighed på 8,9 km/t.

Havetraktoren har en kraftig chassisramme og en foraksel i støbejern. Det giver optimal holdbarhed og sikkerhed ved græsklipning – også på en ujævn plæne.

Klipperen støttes af enten 4 hjul eller en bagrulle, så klippehøjden er ensartet uanset terrænets udformning. Klippehøjden justeres let håndbetjent op til 102 mm.

Med hydrostatisk HydroGear systemet skifter havetraktoren let og ubemærket gear for dig, uanset om du vil køre frem eller tilbage. Det er blot at træde på pedalerne.

Simplicity Regent havetraktorer fås i 4 forskellige modeller:

 • Regent SLT 100 – flot maskine til en billige penge
 • Regent SLT 110 – mere power
 • Regent SLT 200 – stor motor, bred klipper og fartpilot
 • Regent SLT 250 IS – med fuld IS affjedring og komfort

Alle modeller kan monteres med Mulchkit, så du kan bioklippe og derved gøde din have naturligt.

Der findes et vælg af tilbehør, som kan efterspændes din havetraktor og alle reservedele findes på dansk lager.

Tilbehør til Simplicity Regent havetraktor:

 • Tromle/prikker
 • Tromle
 • Plænelufter/gødningsspreder
 • Græs- og løvopsamler
 • Vogn
 • TS mos- og stenrivemodul
 • TS tromlemodul
 • TS gårdrive

Laurits Hosbond

Klar til at høre mere?

Kontakt Laurits Hosbond

Telefon 98 37 83 44

Mail: laurits@sumas.dk