DVI Varmeløsninger

DVI Varmepumper luft/vand

DVi varmepumpe

Varmepumpen luft/vand fra DVI er et godt valg, hvis du vil spare på dine varmeudgifter samtidig med at du har miljøet i fokus. Den energivenlige varmeløsning, der sikrer effektiv udnyttelse af varmeenergien, giver dig varme i huset og varmt vand året rundt. Også på kolde vinterdage.

Via en energioptager udnytter varmepumpen varmen i udeluften og genbruger den til at opvarme både boligen og brugsvandet. Varmepumpens evne til at overføre energi fra lav temperatur til høj temperatur gør, at den selv ved minus 20 grader kan udnytte luften som energikilde.

Med sit unikke og arkitektoniske design skiller varmepumpen fra DVI sig ud, og udedelen kan placeres på din matrikel efter dit ønske.

Varmepumperne fås i forskellige størrelser som passer lige fra sommerhuset til større boliger.

Luft/vand varmepumperne er en god løsning til dig, som ejer en mindre grund der ikke kan rumme jordvarme. Det er et oplagt økonomisk og bæredygtigt alternativ til eksempelvis oliefyr, naturgas og fjernvarme.

Varmepumpen er let for montøren at installere og er meget stabile i drift.

Finansiering til Bolig & Energiforbedringer

Vi kan tilbyde dig en fordelagtig finansiering i samarbejde med SparXpres (SparNord). Vælg op til 96 måneder i løbetid og lån til under 8% i rente. Læs mere her.

DVI Jordvarme er miljørigtig varme

Jordvarme fra DVI er en oplagt varmeløsning for dig, som ønsker at spare på varmeregningen og anvende miljørigtig varme. Jordvarme er en stabil og vedligeholdelsesfri varmeløsning som et godt alternativ til eksempelvis oliefyr, naturgas og fjernvarme.

En jordvarmepumpe udnytter den solenergi, der er oplagret i det øverste jordlag. Jordvarmepumpen henter energien til opvarmningen i jordslangerne, der er nedgravet i en meters dybde. Varmepumpen omdanner energien i jorden, så den kan anvendes til opvarmning af bolig og vand.

Et jordvarmeanlæg som kan opvarme et traditionelt parcelhus kræver ca. 400 kvm have/jord til nedgravning af jordslanger. Jordvarme egner sig derfor godt til dig med en stor have eller en stor græsplæne eller til dig, der ønsker et lydløst og vedligeholdelsesfrit anlæg.

Jordslanger og brønd er opbygget uden flowregulering. Det mindsker risiko for driftsfejl og sikrer dit anlæg mange års korrekt drift. Anlægget har indbygget en shuntventil, der sikrer, at du har en konstant og stabil temperatur i dine radiatorer og i din gulvvarme året rundt.

Effektive fordele:

  • 50% mindre CO2
  • Godt indeklima
  • Lang holdbarhed
  • Forøget boligværdi
  • Minimal vedligeholdelse
  • Lavere el-forbrug

Jens Hosbond

Klar til at høre mere?

Kontakt Jens Hosbond

Telefon 98 37 83 44

Mail: jens@sumas.dk

DVI Varmepumpe